ILMOITTAUDU: UiKaan Vanhempaininfo kutsu 10.11.2014

6. marraskuuta, 2014

Hei,

Seurassamme on paljon uusia uimareita ja vanhempia. Lähestyvät kisat ja monet muut ihan käytännön asiatkin ovat saaneet aikaan paljon kysymyksiä. Joulukuussa on myös Tonttu-uinnit 13.12. Helsingissä, järjestämme sinne bussimatkan, josta tulee kutsu ihan tällä viikolla. Siitäkin voimme jutella maanantaina lisää.

Wiktorian ja Joonaksen ryhmän treenien aikana ensi maanantaina 10.11. klo 17-18 on vanhempainilta, jossa voi esittää kysymyksiä kisoista ja niihin liittyvistä asioista, mutta toki kaikesta muustakin seuran toiminnasta. Koska osalle tuo aika saattaa olla liian aikainen, niin tarvittaessa olemme paikalla myös klo 18-19. Suosittelemme tätä vanhempainiltaa etenkin Wikin ja Joonaksen sekä Inkan ryhmäläisille ja joka ryhmän uusille tulokkaille.

Paikalla hallituksesta ovat tiedottaja Kati Saario ja sihteeri Mari Norrdal. Myös valmentajia on paikalla.

Laittakaa ennakkoilmoittautuminen heti, jos teillä on kiinnostusta tulla vanhempaininfoon. Mikäli meitä on vain kourallinen, voimme olla kahvion aulassa, mutta jos meitä on enemmän, niin olisi mukavampi varmaan olla Uimahallin takkahuoneella, jonka olemme varanneet. Tilaisuus on avoin kaikille sekä uusille että jo seurassa kauemmin mukana olleille vanhemmille! Tervetuloa!

terv. Kati Saario ja Mari Norrdal, UiKaa

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloitti syksyllä 2020. Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

 

Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi