Informaatiota myynnissä olevista tuotteista

5. toukokuuta, 2014

Puuttuuko teidän uimariltanne vielä shortsit tai collegepuku? Entä onko perheenjäsenillä jo uimaseuran t-paita? Nimellisiä t-paitoja uimareille tilaamme lisää nyt keväällä ihan lähipäivinä ja uudestaan taas syksyllä ja järjestämme yhteispainatuksen.

Informaatiota myynnissä olevista tuotteista:

SHORTSIT

shortsit

Shortsit hintaan 11 euroa, kuva 1, kuvasta poiketen toisessa lahkeessa valkoinen teksti UiKaa logon kera, muutamia aikuisten kokoja vielä vanhalla UiKaa tekstillä ilman logoa. Pelishortsit pehmeää ja joustavaa polyesteriä. Vyötäröllä kiristysnyöri. Sisähousu ohutta polyesteriä.
Shortsikoot: 134-140, 146-152, 158-164, S, M, L, XL ja XXL

COLLEGEPUVUT

college1college2

Puku on Adidaksen puku, teknistä materiaalia. Vanhoja pukuja kuva 2 on jäljellä lasten kokoa 164 cm ( hintaan 47,90 euroa)
ja aikuisten koot 168 cm ja 174 cm hintaan 51,90 euroa. Puvussa on takana teksti UiKaa valkoisella.
Uusia pukumme on eri mallia kuva 3, vanhan mallin loputtua, se on tekninen ja siinä on myös vetoketju edessä. Takana on painatettuna valkoisella UiKaa ja uusi logomme. Kuva puvusta yllä.
Ko. uutta pukua on kokoja 140 ja 152 cm. Hinta on 59 euroa.

SEURAN T-PAIDAT

tpaita

Turkoosi tekninen paita, jossa Uimaseura Kaarina –teksti vasemmalla edessä. Samanlainen siis kuin uimariemme uusi paita. Takana teksti UiKaa uuden logon kera. Toisessa hiassa on sponsorimme Mainonnan suunnittelutoimisto Vire Oy:n logo.
Naisten t-paidat koot XS-XXL ja miesten paidat koot S-XXL ovat hintaan 16 euroa.
Uimarit saivat paidan samaan hintaan, koska seura sponsoroi kaikille uimareille etunimipainatuksen. Tässä taas hyödyimme kaikki avantovalvonnasta tulevista rahoista. Nimipainatuksella teemme taas uimareille paitoja lisää syksyllä. Aikuisten paitojen suuri menekki on vähän yllättänyt meidät, sekä Maarianhaminassa, että Someron kisoissa moni tilasi jo paidan itselleen. Kaikkia kokoja ei enää ole saatavissa, teemme lisätilauksen paidoista 5.5., ja toivomme saavamme uusia paitoja vielä toukokuun aikana.

Uintiterveisin

Uimaseura Kaarina – UiKaa Ry

Psta Kati Saario

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloitti syksyllä 2020. Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

 

Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi