PERHEUINTI ERITYISTUKEA TARVITSEVILLE 4-7-VUOTIAILLE LAPSILLE TORSTAISIN 7.4 – 28.4.2016 KAARINAN UIMAHALLISSA (4 kertaa)

5. huhtikuuta, 2016

PERHEUINTI ERITYISTUKEA TARVITSEVILLE 4-7-VUOTIAILLE LAPSILLE TORSTAISIN
7.4 – 28.4.2016  KAARINAN UIMAHALLISSA (4 kertaa)

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu, ilmoittautuminen viimeistään ma 4.4. mennssä!

Lämminvesiallas varattu ryhmälle klo 16.45- 17.15. Ryhmäläiset saapuvat siis viim. klo 16.30 uimahallille. Uimaan voi jäädä vielä ohjauksen jälkeen. Livian lähihoitajaopiskelijat ovat mukana avustamassa, eli lapsi voi tulla ilman avustajaakin. Hinta: 35€ koko kurssi tai 10€/kerta, sisältää lapsen ja 2 aikuista, jos mukaan tulee sisaruksia (jotka eivät ole erityislapsia) , heistä normaali uimamaksu (alle 5v. ilmaiseksi)

Kurssin tavoite on antaa perheille ideoita miten toimia vedessä erityistä tukea tarvitsevan lapsen kanssa. Uimaopetusta leikin avulla. Aikuisena mukana voi olla myös oma avustaja. Kurssi on yhteistyössä Ammattiopisto Livian kanssa, lähihoitajaopiskelijat tulevat kurssille mukaan tutustumaan ja harjoittelemaan avustusta vedessä. He auttavat myös tarvittaessa pukuhuoneissa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään 4.4.mennessä: Kaarinan Liikuntapalvelut,  erityisliikunnan suunnittelija Päivi Mecklin, p. 050 373 2641 tai  paivi.mecklin@kaarina.fi
Järj. Kaarinan Liikuntapalvelut yhteistyössä Ammattiopisto Livian kanssa.

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloitti syksyllä 2020. Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

 

Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi