Rolloleiri Kotkassa 13-18.6.2014

9. huhtikuunta, 2014

Kotkan uimaseura ja Suomen Uimaliitto järjestävät valtakunnallisen Rollo-tapahtuman Kotkassa 13.-18.6.14. Leirille voivat osallistua kaikki Rollo-ikäiset (7-13 vuotiaat eli 2007-2001-syntyneet). Rollo-tapahtuma koostuu leiristä sekä kilpailuista (aikarajat alittaneille). Se järjestetään vuosittain eri kaupungeissa ympäri Suomea. Seuramme on osallistunut leirille vuosittain vuodesta 2004 lähtien.

Luvassa on energistä ja iloista leirimenoa Rollo-ikäisille. Rollo-leirillä mukana mm. perinteikkäät viestikaarnevaalit, vesipallo-otteluita, Rollo-disco, ja monipuolista ohjelmaa vedessä ja maalla. Ja viikonloppuna on tietysti ohjelmassa korkeatasoiset kilpailut. Kaikki leiritoimintapaikat sijaitsevat uimalan sekä majoituspaikkojen lähei-syydessä. Leirillä liikutaan koko ajan porukassa, joten yksin ei tarvitse kenenkään olla.

Perjantai-illan, lauantain ja sunnuntain aikana järjestetään kesäkauden merkittävim-mät kilpailut T 10-12 / P 11-13 uimareille. Kilpailulajeihin on aikarajat, jotka selviävät mm. kilpailukutsusta. Lapset, jotka eivät osallistu kilpailuihin, voivat osallistua kilpailujen aikaiseen ohjattuun toimintaan. Seuroista on aina mukana myös uimareita, jotka eivät osallistu kisoihin.

Leiriläiset saavat saapuessaan Rollo-tuotepaketin, johon sisältyy rolloreppu, uimalakki, t-paita ja sadeponchopallo.

Leirin hinta on 195 €, jonka järjestävä seura perii leiripassimaksuna. Seuran hallitus on  päättänyt tukea leirille lähtijöitä maksamalla matkakulut. Menemme yhdessä samalla kulkuneuvolla. Ilmoitamme myöhemmin, että matkustammeko junalla vai bussilla.

Leiripassi sisältää:

  •  monipuolisen Rollo – ohjelman 13.- 18.6.2014 (pe-ke)
  • ruokailut ajalla 13.- 18.6.2014
  • perjantaina päivällinen ja iltapala
  • lauantaina – tiistaina aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
  • keskiviikkona aamupala ja lounas
  • luokkamajoituksen kouluilla 13.-18.6.2014
  • Rollo -tuotepaketin
  • oheisohjelman kisapäivinä

Kilpailuihin aikarajoja alittaneiden osalta seura osallistuu vielä lisäksi kustannuksiin 50  € kisaviikonlopun osalta.

TÄTÄ LEIRIÄ ET VOI MISSATA!!! Kysy vaikka aiemmin mukana olleilta!

ILMOITTAUDU oheisella lomakkeella joko valmentajallesi tai suoraan sähköpostitse minulle su 20.4. mennessä (mikäli ilmoittautudut sähköpostitse, muistathan laittaa allaolevat tiedot). Huom! Ilmoittautuminen sitova!!!

Peruutusehdot: Leiriperuutukset on tehtävä viimeistään 12.5.14 mennessä, jotta passi-maksun voi saada takaisin. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista emme enää palauta maksuja. Tämän jälkeen peruutukset hyväksytään vain lääkärintodistuksella tai muun vakavan esteen ollessa kyseessä. Kaikissa tapauksissa peritään 50 € peruutusmaksua) Huomioithan, että viime hetken peruutus ilman hyvää syytä aiheuttaa myös paljon järjestelemistä.

Annan mielelläni lisätietoja ja odotan ilmoittautumisianne, Johanna Paasivirta, jompaas@gmail.com

Leirille ohjaajiksi lähdössä: pe-ke Milka Fromholdt ja Emilia Saario, pe-su Johanna Paasivirta ja Kati Rinne sekä su-ke yksi aikuinen valvoja ja valmentajaharjoittelija.

Lisää tietoa leirillä lähteville lähetetään toukokuun loppuun mennessä!


ILMOITTAUTUMISLOMAKE (PDF)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE (DOCX)

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia sunnuntai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2012-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1-2, Vesiralli 3 sekä Tekniikkaralli 2. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 3 -100m, Tekniikkaralli 2 -200m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi