Seuratiedote 3/2016

5. huhtikuunta, 2016

SEURATIEDOTE 3/2016

Kevätkokous Tampereella 23.4. klo 14.00

Uimaliiton sääntömääräinen kevätkokous pidetään Tampereella uinnin GP-kilpailujen yhteydessä lauantaina 23.4. klo 14.00 Sammon keskuslukion tiloissa uimahallin vieressä. Kokouksessa käsitellään sääntömuutosesitys.

Ennen kokousta klo 13.00 on ”Kysy hallitukselta ja henkilökunnalta” -keskustelutilaisuus ja heti kevätkokouksen jälkeen järjestetään kalenterikokous. Lue lisää kevätkokoussivuilta.

Tilaa Uimaliiton uutiskirjeet ja jaa tietoa!

Voit tilata Uimaliiton uutiskirjeitä omaan sähköpostiisi helposti netissä. Voit myös milloin tahansa peruuttaa tilauksesi tiedotteen lopussa olevalla linkillä. Uimaliitto jakaa Seuratiedotteen lisäksi myös muun muassa kampanja- ja uimahallitiedotteita.
Tilaa uutiskirjeitä tästä!

Näin saat Pisaran seuranne käyttöön

Kaikille seuroille on automaattisesti aktivoitu Pisaran seuralisenssi.
Lähetä seuraavat tiedot osoitteeseenpisara@uimaliitto.fi:
1. Seuran nimi
2. Seuran valmennusryhmät
3. Valmentajien nimet ja sähköpostiosoitteet valmennusryhmittäin.
Teemme valmiiksi seuranne sivut näiden tietojen perusteella.
Kirjaudu Pisaraan täältä. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä puhelimitse 044-5490346 (arkisin klo 9-16).

Hae seurasi mukaan Vesitaituriksi uimaseurassa -toiminnan toteuttajaksi

Juhlavuoden kunniaksi kaikille seuroille on avattu haku Vesitaituriksi uimaseurassa -toiminnan toteuttajaksi. Mukana oleville seuroille luvassa materiaalia markkinoinnin ja viestinnän tueksi. Hakuohjeet ja lisätietoa täällä.

Ilmoittautuminen maajoukkuetapahtumiin

Tiedoksi kaikille Uimaliiton maajoukkuetapahtumiin osallistuville uintiurheilijoille ja valmentajille.

Ilmoittautumiset Uimaliiton maajoukkuetapahtumiin tehdään 1.4. alkaen sähköisesti. Ilmoittautumislinkki löytyy tapahtumaan liittyvästä kutsukirjeestä. Maajoukkuetapahtumien kutsukirjeet lähetetään aina sähköpostitse. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollisia deadlinen jälkeen. Jos urheilija tai valmentaja peruu osallistumisensa ilman lääkärintodistusta määräajan jälkeen häneltä peritään peruutuskulut.

Teethän aina ilmoituksen, jos yhteystietosi muuttuvat:
Annimari Korhonen
annimari.korhonen@uimaliitto.fi
+358445490350

Ajankohtaista vammaisuinnissa

Vammaisurheilun apurahoja ja tukia koulutuksiin, liikunnan harrastamiseen ja urheiluun on tarjolla niin jäsenistölle, ohjaajille ja kouluttajille kuin valmentajille ja urheilijoillekin.
Ota rohkeasti selvää miten apurahaa tai tukea voi hakea! Lue lisää täältä.

Ajankohtaista taitouinnissa

Lue taitouinnin ajankohtaisista asioista täältä.

Ajankohtaista uimahypyissä

Uimahyppyväki kokoontuu seurapäivän merkeissä toukokuussa. Tarkemmat tiedot päivästä tullaan ilmoittamaan täältä. Lue samoilta sivuilta myös muut uimahyppyjen ajankohtaiset asiat.

Ajankohtaista vesipallossa

Lue vesipallon ajankohtaisista asioista täältä.

Rollot lähestyvät

Kesän 2016 Rollot uidaan Tampereella 10.-15.6. Odotettavissa on huikean iso tapahtuma, ilmoittautuneissa on juuri mennyt 900 Rolloilijan haamuraja rikki. Järjestäjät muistuttavat seuroja siitä, että majoituskapasiteetin rajat tulevat vastaan 1000 majoittujan kohdalla. Tämän vuoksi seuroja saatetaan majoittaa samoihin luokkiin ja väentungosta voi olla ajoittain. Kärsivällisyydellä ja hyvällä leirimielellä näistä kuitenkin selvitään. Tervetuloa Tampereelle! Muista seurata Rollojen verkkosivuja ja facebookia.

Tulevat koulutukset

Monipuolinen koulutustarjonta löytyy koulutuskalenterista. Tilauskoulutukset täydentävät kalenteria jatkuvasti. Klikkaa mukaan täältä.

Uinti-lehti sähköisenä

Uinti-lehti on ilmestynyt myös sähköisenä näköislehtenä vuodesta 2014 alkaen. Oletko tutustunut? Löydät lehdet Uimaliiton kotisivuilta, nettilehtien arkistosta.

Toimintamallit, merkit ja luokkamitalit käyttöön

Ovathan Uimaliiton tuottamat toimintamallit jo tuttuja seurallenne ja ohjaajillenne? Tutustu Vesitaitureihin, Vesiralliin ja Tekniikkaralliin täällä. Vihkoihin, tarroihin, pinsseihin, 100 sku – ja luokkamitaleihin pääset tutustumaan täällä.

Tilaa ajankohtaiset Sport.fi – uutiskirjeet

Pysy ajan tasalla ja tilaa Sport.fi -uutiskirjeet liikunnan ja urheilun maailmasta suoraan sähköpostiisi täältä.

Apuja seuratoimintaan

Valon tarjoamat varainhankintakeinot mahdollistavat seuroille ympärivuotisen ja verottoman varainhankinnan. Lue lisää täältä.
Yrityseduista löytyy palveluja esim. seuran taloushallinnon kehittämiseen, lakiasioihin ja apteekkituotteisiin. Lue lisää täältä.

Liikunnan ja urheilun Pop Up -päivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivää vietetään tiistaina 10.5. Tällöin haastetaan urheiluseurat mukaan toteuttamaan liikunnan pop up -päivää. Päivän aikana voi järjestää mitä vaan liikkumiseen liittyvää seuran, ryhmän tai vaikkapa yksittäisen liikkujan toimesta. Mieti miten seurasi voisi olla mukana toteuttamassa päivää. Lue lisää ja ilmoita oma tapahtumasi täällä.

Tulevat kokoukset

4.4.2016 Huippu-uintiurheilun johtoryhmä
13.4.2016 Olosuhteiden kehittämisryhmä
22.-23.4. Liittohallituksen strategiakokous, Tampere

Seuratiedote 4/2016 julkaistaan 12.5.2016

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia sunnuntai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2012-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1-2, Vesiralli 3 sekä Tekniikkaralli 2. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 3 -100m, Tekniikkaralli 2 -200m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi