Tervetuloa Uimaliiton Aluefoorumiin Turkuun!

21. tammikuunta, 2014

Aika: Torstai 6.2.2014 klo 17.15 – n 20.15. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.00

Paikka: Turun AMK, Taideakatemia, os. Linnankatu 54-60, Turku

Ohjelmassa:

  • Seurojen ja Uimaliiton ajankohtaiset asiat
  • Pisara –palvelun esittely
  • ”Parhaassa liitossa parhaat seurat – parhaassa seurassa parhaassa tekijät” (Uimaliiton strategia 2020) à Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Ideointia ja keskustelua aiheesta.
  • WinGrodan koulutus omana osionaan (klo 17.15 – n 20.15)

Foorumi on tarkoitettu seurojen hallinnon ihmisille ja mahdollisille päätoimisille työntekijöille. Mukaan ovat tervetulleita toki muutkin seura-aktiivit. Foorumin yhteydessä, omana osionaan samanaikaisesti pidetään WinGrodan koulutusta seurojen kilpailusihteereille sekä heidän uusille apulaisilleen. Koulutuksen pääpaino on täysin uusien tai vasta-aloittaneiden kouluttamisessa. Kokeneemmatkin tekijät ovat tervetulleita. WinGrodan koulutukseen tulijoiden olisi hyvä ottaa mukaan oma kone, jossa Grodan jo asennettuna.

Uimaliitosta paikalla ovat Outi Kokko-Ropponen, Riku Riikonen ja Jaana Sinervuo-Tarula. Mahdollisissa lisäkysymyksissä voit kääntyä Jaanan puoleen, yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen:
Ilmoita seurasi osallistujamäärä (erikseen foorumiin ja WinGrodan –koulutukseen osallistujat) Jaanalle sähköpostilla viimeistään torstaina 30.1. WinGrodan –koulutuksen osallistujien kohdalla ilmoita myös, ovatko he uusia / vasta-aloittaneita, vai jo kokeneempia WinGrodan käyttäjiä.

Toivottavasti nähdään Turussa mahdollisimman suurella joukolla!

Terveisin,

Jaana, Outi & Riku

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia sunnuntai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2012-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1-2, Vesiralli 3 sekä Tekniikkaralli 2. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 3 -100m, Tekniikkaralli 2 -200m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi