Tiedote

26. maaliskuunta, 2015

Hei, Uimaseura Kaarinan järjestämälle vesirallikurssille on vielä tilaa.

Vesirallikurssin pääsyvaatimuksena on n. 10 metrin uimataito. Uusille tulokkaille ensimmäinen kerta on ns. kokeilukerta ja laskut lähetetään vasta ensimmäisen kerran jälkeen. Kurssilla harjoitellaan leikin avulla erilaisia uintitekniikoita ja saadaan rohkeutta vedessä olemiseen. Pääasiassa ollaan pikkualtaassa, mutta koska nyt on kaksi valmentajaa, niin on mahdollisuus, että edistyneemmät pääsevät välillä myös isoon altaaseen.

Vesirallikurssi on lauantaisin 14.3.2015-23.5.2015 klo 10-11. Kertoja on 10. Nyt on ehtinyt olemaan jo pari kertaa, mutta mikäli lapsenne haluaisi aloittaa kurssin, niin ota pikaisesti yhteyttä kati.saario@kolumbus.fi. Uinti jää väliin pääsiäislauantaina 4.4. Hinta kymmenestä kerrasta oli 80 euroa, mutta jos aloitatte nyt, niin hinta on 64 euroa jäljellä olevilta kerroilta sekä lisäksi on itse maksettava uimahallin sisäänpääsymaksu.

Ryhmän vetäjinä toimivat Ida Wahtera ja Sara Männistö.28.3. Ida on pois ja häntä tuuraa Emilia Saario.

Uimaterveisin
Kati Saario, UiKaa, tiedottaja

Uimaseura Kaarinan erityisuintitreenit lapsille/ ja nuorille aikuisille.

Erityisliikuntaryhmä, soveltavat uintitreenit Kaarinan uimahallilla torstaisin 26.3.15 alkaen kello: 16-17:30. Kurssi kestää 8 viikkoa, ei opetusta 14.5. Koeuinti on su 8.3 kello 10:30-12:00 Kaarinan uimahallilla. Valmentaja on Jimi Miromaa. Kaksi avustajaa avustajakeskuksesta. Jos osallistuja tarvitsee henkilökohtaisen avustajan, perhe hoitaa itse. Hinta 60e + uimahallin sisäänpääsy. Uimaseura laittaa laskun perheille.
Järjestää Uimaseura Kaarina ry, Uikaa yhteistyössä Kaarinan liikuntapalvelujen kanssa.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Uimaseura Kaarina Jimi Miromaa, mielellään sähköpostilla jimimiromaa296@gmail.com tai gsm 045 1317375 PAIKKOJA VIELÄ VAPAANA TIEDUSTELE

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia sunnuntai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2012-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1-2, Vesiralli 3 sekä Tekniikkaralli 2. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 3 -100m, Tekniikkaralli 2 -200m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi