Tonttu-uinnit Helsingissä 7.12.2013

25. lokakuuta, 2013

Hei uimarit ja vanhemmat,

UiKaan perinteinen reissu Tonttu-uinteihin Helsingin Pirkkolaan lähestyy jälleen: http://www.uimaliitto.fi/site/assets/files/2493/htu_tonttu.pdf

Tonttu-uinnit uidaan lauantaina 7.12.2013. Matkaan lähdetään bussilla Kaarinasta, K-Supermarket Katariinan edestä klo 7.30 aamulla ja paluu illalla (ehkä n. klo 20- 21). Seura maksaa bussimatkan ja perinteisesti matkaan kuuluu jouluinen yllätys uimareille. Paluumatkalla käydään Lohjan ABC:lla Hesburgerilla omakustanteisesti, joten mukaan omaa rahaa n. 10-15 euroa.

Helsingin kisapäivä on tosi pitkä. Mukaan täytyy ottaa kisalajien määrän verran uimapukuja, shortsit, t-paita, seuran uimalakki, pyyhkeitä, uimalasit ja sisäkengät. Myös kannatusjoukkojen kannattaa ottaa  shortsit ja t-paita mukaan, sillä hallissa on todella kuuma. Uimarille ehdottomasti mukaan juomapullo (laimeaa mehua tai vettä) ja kisaevästä, esim. vaaleaa leipää juustolla tai kinkulla, pilttejä, banaania, viinirypäleitä, myslipatukoita tms. Herkkuja syödään vasta paluumatkalla eli kisapaikalla ei herkutella, vaikka omat lajit olisi uitu.

Uimarit ja bussikuljetukseen haluavat perheenjäsenet ilmoittautuvat minulle 20.11. mennessä. Ilmoita myöskin, jos uimarinne tulee omalla kyydillä kisoihin.

Seuran t-paitoja, collegepukuja ja shortseja voit myös tiedustella minulta.

Uitavista lajeista valmentaja sopii yhdessä uimarin kanssa.

Uintiterveisin Kati Saario, kati.saario@kolumbus.fi

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloitti syksyllä 2020. Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

 

Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi