UiKaa jäsentiedote syksy 2015

2. heinäkuunta, 2015

BlueCard

HUOMIO Kunkin uimarin tulee hankkia internetin kautta Uimaliiton BlueCard. Kyseessä on kilpailulisenssi, joka toimii meillä myös sisäänpääsykorttina uimahallille. Kausi 2015-2016alkaa 1. syyskuuta. Lisenssit tulee lunastaa 14 vuorokautta ennen ensimmäisiä kilpailuja, ja lisenssin tapaturmavakuutus alkaa heti lunastuspäivänä. Kauden 2015-2016 lisenssi toimitetaan valinnan mukaan joko sähköisenä mobiilisovelluksena matkapuhelimeen tai PDF-korttina sähköpostiin. Tämä kannattaa hoitaa elokuun aikana. Blue Cardin lunastus netissä: lisenssi.sportti.fi TAI www.uimaliitto.fi/liitto/bluecard-lisenssi/ Juuri seurassamme aloittavat uimarit ja pelkästään harrastusmielessä uivat eli Merileijonien ryhmä voivat pyytää valmentajalta aluksi pahvisen kortin, joka toimii sisäänpääsykorttina uimahallille. Mikäli Bluecardia ei hankita, vanhempien pitää ottaa itse lapselle tapaturmavakuutus, joka kattaa urheiluharrastuksessa tulleet tapaturmat.

Jäsentiedot ja kausimaksu

Uimaseura perii uimareilta kausimaksuna 75 € kevät- ja 75 € syyskaudelta (yht 150 €/vuosi). Kausimaksumme on alhainen, koska lisäksi jokainen perhe tekee talkootöitä. Kausimaksut ja muu informaatio lähetetään sähköpostilla, joten kunkin uimarin vanhempien tulee ilmoittaa voimassaoleva sp-osoite Kati Saariolle kati.saario@kolumbus.fi uimarin aloittaessa ryhmässä tai jos yhteystiedot muuttuvat.

Avanto-saunan ylläpito

Uimaseura ylläpitää talkootyönä Hovirinnan avantosaunaa. Tuotolla rahoitetaan uimareiden ja valmentajien toimintaa. Fisujen, Kuningaspingviinien ja Taskurapujen ryhmille tulee kolme yksittäistä avantovalvontakertaa  (ti, to, la)  per uimari. Vähemmän harjoitteleville ryhmille eli Nemoille, Pikkutiikerihaille ja Merileijonille tulee yksittäisiä valvontakertoja. Jatkossa vaihtoehtoisesti talkoo-osuuden voi korvata 250 € maksulla.  Mikäli uimari lopettaa kesken kauden, niin sovitut avantovalvontavuorot on suoritettava tai maksettava 250 euroa, sillä tällä tuotolla on rahoitettu kaikki tapahtumat, tilavuokrat, starttimaksut yms, joita jokainen uimarimme hyödyntää kauden aikana. Kauden alussa vanhemmille lähetetään valvontavuorolista, johon on yhteydenpidon mahdollistamiseksi kirjattu vanhempien puhelinnumerot (seuralle ilmoitetut). Avantovalvontaa koordinoi Erno Valtonen.

UiKaa kotisivut

Uimaseura Kaarinalla on omat kotisivut osoitteessa http://www.uikaa.fi/ Löydät meidät myös Facebookista. Nettisivuiltamme löytyy myös tiedotteita.  Sivujemme uudesta ulkoasusta ja logosta saamme kiittää  Mainostoimisto Vire Oy:tä.

Seuran omat tuotteet

Uimaseuran uimareiden perusvarustukseen kuuluu seuran uimalakki sekä nimellä varustettu t-paita. Kukin uimari saa yhden lakin 5 eurolla. Uimalakit tilataan ja laskutetaan perheiltä syksyn jäsenmaksun yhteydessä. Lisälakkeja voi lunastaa hintaan 10€. T-paita, shortsi  ja verryttelyasu tilaukset tehdään keskitetysti vain kerran vuodessa, syksyllä. Tarkempaa tietoa varustevastaavalta: anettehyvarinen@gmail.com

Kilpailut

Kukin kilpauintiryhmä osallistuu valmentajan päätöksen mukaisiin kisoihin kauden aikana. Seura maksaa uimareiden starttimaksut ja valmentajat sopivat uintilajit uimareiden kanssa ja huolehtivat uimareiden ilmoittautumisesta kisoihin. Kisoihin kuljetaan omilla kyydeillä valmentajan ilmoittaman aikataulun mukaisesti ja vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan kisoja. Lisäksi seura järjestää omia kisoja, joihin kaikkia vanhempia tarvitaan toimitsijoiksi.

Valmentajat

Arto Reiman arto.reiman@saunalahti.fi, 050 3262102
Chris Keith, chrisjkeith@gmail.com
Emilia Saario emilia.saario@gmail.com, 050 4398768
Inka Isomaa inka.desi@hotmail.fi, 040 8390769
Johanna Paasivirta jompaas@gmail.com
Kati Rinne ktrinn1@gmail.com, 050 328 2831
Sanna Ström morts.annas@gmail.com, 050 3574545
Tanja Salminen salminentanja@hotmail.com, 050 4316 202
Tarja Järvenpää 040 5387234 tarja.jarvenpaa@koti.luukku.com

Hallitus

pj. Anna Salminen anna.salminen@kaarina.fi
sihteeri Mari Norrdal, mari.norrdal@utu.fi
rahastonhoitaja Petri Rantanen, uikaa.petri@outlook.com
avantovastaava Erno Valtonen, uikaa.avannossa@gmail.com
tiedottaja Kati Saario kati.saario@kolumbus.fi
varustevastaava Anette Hyvärinen, anettehyvarinen@gmail.com
matkavastaava Jussi Haarala jussi.haarala@live.com
jäsen Heidi Laine, heidi.laine@tyks.fi

Elokuun alkussa ilmestyvään toimintasuunnitelmaan on vielä erikseen merkitty viikoittain, että minä päivinä on treenit, milloin on syys- ja joululoma. Lisäksi tapahtumat, pyhäpäivät yms.

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia sunnuntai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2012-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1-2, Vesiralli 3 sekä Tekniikkaralli 2. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 3 -100m, Tekniikkaralli 2 -200m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi