UiKaa tiedottaa: tärkeitä päivämääriä!

15. huhtikuunta, 2014

Hei, pääsiäisenä 18.4.-21.4. välisenä aikana ei ole uintitreenejä ollenkaan, vaan silloin pidetään pääsiäisvapaata, kuten toimintasuunnitelmaan on merkittykin.

Pistäkää kaikki nyt jo tässä vaiheessa kalenteriinne ylös seuran kesäjuhla 3.6.2014 klo 18 alkaen. Juhla on tarkoitettu koko perheelle, jaetaan jokaiselle ryhmälle tsemppari ja kiva kaveri –palkinto, syödään, seurustellaan, grillataan ja uidaan. Sauna on lämmin, joten halukkaat pääsevät saunomaan. Tiedän, että aiemmin mukana olleille tämä juhla on sellainen, jota ei kukaan mielellään jätä väliin. Toivomme, että myös kaikki uudet tulokkaat tulisivat mukaan.

Sunnuntaina 18.5 meillä olisi halukkaille valokuvaus. Ainakin yksi rata on klo 10-12 varattu kuvausta varten. Tällöin otetaan vähän sellaisia fiiliskuvia uinnista, joita voidaan käyttää seuramme kotisivuilla ja facebookissa. Jos mietitte millaiset kuvat on kyseessä, niin käykää katsomassa vaikka kotisivuillamme www.uikaa.fi, jossa on yläreunassa uintikuvia. Näistä kuvista ei ketään hyvin tunnista, koska on uimalakki ja lasit päässä, mutta jos on joku sellainen, jota ei saa kuvata ollenkaan, niin ilmoittaa sen treenien alussa valmentajalle. Myös otetaan halukkaista ns. tilauskuvia, eli jos joku haluaa vaikka olohuoneen seinälle kuvan, jossa oma kilpauimari ui perhosta tms, niin se järjestyy.

Olemme jo sopineet, että kuvaaja tulee myös heti syksyn aloitusviikonloppuun 31.8. ottamaan kaikista ryhmistä ryhmävalokuvan.

Valokuvaaja Juhani Väihkönen laittoi seuraavaa lisätietoa kuvauksista ja niiden hinnasta: Ohessa normaalihinnasto jota käytän vauvauintikuvauksissa. Tuo kuvien tilaus toimii minulla niin että annan aina galleria linkin jonka avulla asiakkaat löytävät kuvat ja pääsevät tilaamaan ne suoraan digitiedostona tai paperikuvana. Tuo galleria on yksityinen eli ainoastaan linkin tietävät pääsevät katsomaan kuvia.

Hinnasto:

Valokuva (koko senttimetreinä)
10 x 13 – 1,50 €
10 x 15 – 1,50 €
11 x 15 – 1,50 €
13 x 18 – 4,50 €
15 x 20 – 5,00 €
15 x 23 – 6,00 €
20 x 30 – 8,00 €
30 x 45 – 16,00 €
50 x 70 – 40,00 €

Digitiedostot yksityiskäyttöön
Alkuperäistiedosto 5,00 €
Pieni kuva (800px leveä) 1,00 €

Uintiterveisin
Kati Saario

PS. muistattehan ilmoittautua Rollo-uinneille!

Tässä lopussa mainospostia Eetun uintileiristä.

Eetun uintileiri jälleen tänä kesänä!!

Leirin aikataulu on lyöty lukkoon ja valitettavasti Kuortaneesta johtuen joudumme erottamaan leirit toisistaan.

Eli leirit tuttuun tapaan Kuortaneella!!

25-28.07 Uintileiri 10-12 vuotiaille. Hinta 389 euroa

02-05.08 Uintileiri 13-17 vuotiaille. Hinta 419 euroa

Kuten viime vuosinakin leirillä harjoitellaan kaksi kertaa päivässä 90 minuuttia kuivaharjoittelua ja 90 minuuttia uintia kerrallaan. Lisäksi leirillä kuvataan kaikkien lajien tekniikat veden alta. Tekniikat käydään yksilöllisesti läpi uimarin kanssa leirillä ja hän saa mukaansa USB-tikulla niin uintinsa kuin valmentajien kommentit. Harjoituksissa käymme läpi kaikkien lajien tekniikat sekä keinoja millä oman seuran treeneistä voi saada enemmän irti koko kauden ajan.

Valmentajina altaalla toimin minä ja Jaakko Rautalin. Ville Kallinen hoitaa tuttuun tapaan kuivaharjoittelun. Lisäksi leirillä on ainakin yksi naispuolinen apuvalmentaja ja enemmänkin riippuen ilmoittautuneiden määrästä.

Toivottavasti myös teidän seurastanne uimareita innostuu lähtemään mukaan!! Leirin aikana on tarkoitus auttaa uimareita saamaan enemmän irti päivittäisestä harjoittelusta koko vuoden ajan.

Lisätietoja leiristä saapuu kevään mittaan tai voi kysellä sähköpostista:

uintileiri@gmail.com

Tai numerosta 044-5222-352

Tervetuloa mukaan!!

Terveisin,

Eetu Karvonen

Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia sunnuntai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2012-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1-2, Vesiralli 3 sekä Tekniikkaralli 2. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 3 -100m, Tekniikkaralli 2 -200m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi