Kurssit

Seurassa alkaa tammikuussa kaksi uintikurssia lauantai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2014-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli ja Tekniikkaralli.

Vesiralli, tasot 1-4: vaadittu uimataito 25 m-150 m
• Vesiralli 1 ja 2 –kursseilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa; tavoitteena 50 m-100 m uimataito, hyppy altaaseen, sukellus, liuku
• Vesiralli 3 ja 4 –kursseilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia uintisuorituksia unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta; tavoitteet 150 m-200 m uimataito, vapaa-, perhos- ja rintauinnin alkeet

Tekniikkaralli, tasot 1-2: vaadittu uimataito 200 m-300 m
• Tekniikkarallin tavoitteena on kehittää lapsen uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy lopulta uimaan 100 m sekauinnin kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla.

Vesipeuhu: ilman koeuintia, suunnattu 5-6-vuotiaille, joilla ei uimataitoa
• osallistujamäärä max 10 ensiksi ilmoittautunutta lasta
• altaassa ollaan puolen tunnin ajan harjoitellen sukeltamisen, kellumisen, liukujen ja uinnin alkeita leikkien ja harjoitteiden kautta.

Lisätietoa voi kysellä: kurssit@uikaa.fi


Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kolme uintikurssia lauantai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2014-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1, Vesiralli 2-3 sekä Tekniikkaralli 1. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 2-3 – 50m, Tekniikkaralli 1 – 150m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi