Kurssit

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloittaa syksyllä 2020.

Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

Koeuintiin ilmoittautuvat vain uudet uimarit. Vanhat kurssilaiset voivat ilmoittautua suoraan kursseille saamansa kurssisuosituksen mukaan ilmoittautumislinkin kautta.

Koeuintitilaisuus kestää noin 2 tuntia ja mukaan otetaan max. 30 ensiksi ilmoittautunutta lasta. Koeuinnissa kartoitetaan lapsenne uimataito ja sen perusteella valmentajat valitsevat käynnistyvistä uintikursseista lapsellenne parhaiten sopivan. Alustavasti syksyllä olisi starttaamassa 3-4 kurssia, lopullinen tilanne määräytyy koeuimareiden määrän ja tason mukaan. Ryhmien koko max. 10 uimaria/ryhmä ja ryhmät muodostetaan näiden kriteerien puitteissa:

Vesiralli, tasot 1-4: vaadittu uimataito 25 m-150 m
• Vesiralli 1 ja 2 –kursseilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa; tavoitteena 50 m-100 m uimataito, hyppy altaaseen, sukellus, liuku
• Vesiralli 3 ja 4 –kursseilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia uintisuorituksia unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta; tavoitteet 150 m-200 m uimataito, vapaa-, perhos- ja rintauinnin alkeet

Tekniikkaralli, tasot 1-2: vaadittu uimataito 200 m-300 m
• Tekniikkarallin tavoitteena on kehittää lapsen uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy lopulta uimaan 100 m sekauinnin kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla.

Vesipeuhu: ilman koeuintia, suunnattu 5-6-vuotiaille, joilla ei uimataitoa
• osallistujamäärä max 10 ensiksi ilmoittautunutta lasta
• altaassa ollaan puolen tunnin ajan harjoitellen sukeltamisen, kellumisen, liukujen ja uinnin alkeita leikkien ja harjoitteiden kautta.

Lisätietoa voi kysellä: kurssit@uikaa.fi


Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloitti syksyllä 2020. Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

 

Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi