Kurssit

Uimaseura Kaarina järjestää v. 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille lapsille koeuintitilaisuuden Kaarinan uimahallilla syksyllä 2020.

Koeuintiin ilmoittautuvat vain uudet uimarit. Vanhat kurssilaiset voivat ilmoittautua suoraan kursseille saamansa kurssisuosituksen mukaan ilmoittautumislinkin kautta.

Koeuintitilaisuus kestää noin 2 tuntia ja mukaan otetaan max. 30 ensiksi ilmoittautunutta lasta. Koeuinnissa kartoitetaan lapsenne uimataito ja sen perusteella valmentajat valitsevat käynnistyvistä uintikursseista lapsellenne parhaiten sopivan. Alustavasti syksyllä olisi starttaamassa 3-4 kurssia, lopullinen tilanne määräytyy koeuimareiden määrän ja tason mukaan. Ryhmien koko max. 10 uimaria/ryhmä ja ryhmät muodostetaan näiden kriteerien puitteissa:

Vesiralli, tasot 1-4: vaadittu uimataito 25 m-150 m
• Vesiralli 1 ja 2 –kursseilla harjoitellaan uintimuotojen kannalta tärkeitä asioita, kuten hengitystä, kehon hallintaa; tavoitteena 50 m-100 m uimataito, hyppy altaaseen, sukellus, liuku
• Vesiralli 3 ja 4 –kursseilla harjoitellaan kokonaisvaltaisia uintisuorituksia unohtamatta monipuolisuutta ja hauskuutta; tavoitteet 150 m-200 m uimataito, vapaa-, perhos- ja rintauinnin alkeet

Tekniikkaralli, tasot 1-2: vaadittu uimataito 200 m-300 m
• Tekniikkarallin tavoitteena on kehittää lapsen uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy lopulta uimaan 100 m sekauinnin kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla.

Vesipeuhu: ilman koeuintia, suunnattu 5-6-vuotiaille, joilla ei uimataitoa
• osallistujamäärä max 10 ensiksi ilmoittautunutta lasta
• altaassa ollaan puolen tunnin ajan harjoitellen sukeltamisen, kellumisen, liukujen ja uinnin alkeita leikkien ja harjoitteiden kautta.

Lisätietoa voi kysellä: kurssit@uikaa.fi


Haluatko liittyä seuraan?

Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille lapsille syksyllä 2020. Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.
Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi.

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Petri Rantanen
talous
talous@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi