Uintiharrastuksen pelisäännöt

Harjoituksissa tärkeää on uimarin oma motivaatio ja keskittyminen omaan suoritukseen. Joskus harjoitusmäärät voivat tuntua liian pieniltä, mutta määrä ei korvaa laatua. On parempi uida vähemmän ja tehdä se ajatuksella, kuin että käy enemmän ja hoitaa hommat hutiloiden. Harkkoihin ei tulla sähläämään tai seurustelemaan.

Edellytämme, että valmentajaa infotaan AINA poissaolosta hyvissä ajoin. Mielellään jo edellisenä päivänä tai aiemmin, mutta minimiaika on tuntia ennen treenejä. Mikäli et ole varma, kenen valmennusvuoro on, ilmoitathan poissaoloista varmuudeksi kaikille ryhmän valmentajille.

Toinen asia, joka on tärkeää käydä läpi uimarien kanssa, on se, että uimahallissa käyttäydytään kunnolla. Ei juosta, tönitä, tuupita, huudeta, eikä kiroilla. Käyttäydytään kohteliaasti toisia uimahallin käyttäjiä kohtaan ja myös uimahallin henkilökuntaa kohtaan.

Kilpauimarit odottavat aina altaan vieressä valmentajan tuloa ja eivät mene altaaseen uimaan etukäteen. Altaaseen mennään vasta, kun valmentaja antaa luvan.


Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kolme uintikurssia lauantai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2014-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1, Vesiralli 2-3 sekä Tekniikkaralli 1. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 2-3 – 50m, Tekniikkaralli 1 – 150m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi