Avantouinti

Uimaseura ylläpitää talkootyönä Hovirinnan avantosaunaa. Ranta laitureineen ja kulkuväylineen on uudistettu aivan upeaan kuntoon vuoden 2019 aikana.

Saunan tuotolla rahoitetaan uimareiden ja valmentajien toimintaa. Valvontojen määrät menevät sen mukaisesti paljonko lapsi harjoittelee ja mihin ryhmään hän kuuluu. Pääsääntöisesti kukin uimariperhe vastaa yhdestä viikosta (ti, to, la) per uimari eli kolmen yksittäisen avantovuoron valvonnasta. Vaihtoehtoisesti talkoo-osuuden voi korvata 250 € maksulla uimaria kohden. Valvonnan vaihtamisesta maksuun on sovittava ennen avantokauden alkua eli syyskuun loppuun mennessä. Kauden käynnistyttyä maksun vaihtaminen ei ole enää mahdollista.

Mikäli uimari lopettaa kesken kauden, niin avantovalvontavuorot on suoritettava tai maksettava 250 euroa, sillä tällä tuotolla on rahoitettu kaikki tapahtumat, tilavuokrat, starttimaksut yms, joita jokainen uimarimme hyödyntää kauden aikana.

Kauden alussa vanhemmille lähetetään valvontavuorolista, johon on yhteydenpidon mahdollistamiseksi kirjattu vanhempien puhelinnumerot (seuralle ilmoitetut).

Avantovalvontaa koordinoi Mikko Virta sekä Petri Rantanen keväällä 2023.

avanto@uikaa.fi

Lisää aiheesta:


Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa alkaa tammikuussa kolme uintikurssia lauantai aamupäivisin. Kurssit on tarkoitettu 2014-syntyneille ja nuoremmille. Kurssit ovat Vesiralli 1, Vesiralli 2-3 sekä Tekniikkaralli 1. Uintivaatimukset Vesiralli 1 – 25m, Vesiralli 2-3 – 50m, Tekniikkaralli 1 – 150m.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi

Elina Heinonen
kurssit
kurssit@uikaa.fi