Avantouinti

Uimaseura ylläpitää talkootyönä Hovirinnan avantosaunaa. Ranta laitureineen ja kulkuväylineen on uudistettu aivan upeaan kuntoon vuoden 2019 aikana.

avantokuva

Saunan tuotolla rahoitetaan uimareiden ja valmentajien toimintaa. Valvontojen määrät menevät sen mukaisesti paljonko lapsi harjoittelee ja mihin ryhmään hän kuuluu. Pääsääntöisesti kukin uimariperhe vastaa yhdestä viikosta (ti, to, la) per uimari eli kolmen yksittäisen avantovuoron valvonnasta. Vaihtoehtoisesti talkoo-osuuden voi korvata 250 € maksulla uimaria kohden. Valvonnan vaihtamisesta maksuun on sovittava ennen avantokauden alkua eli syyskuun loppuun mennessä. Kauden käynnistyttyä maksun vaihtaminen ei ole enää mahdollista.

Mikäli uimari lopettaa kesken kauden, niin avantovalvontavuorot on suoritettava tai maksettava 250 euroa, sillä tällä tuotolla on rahoitettu kaikki tapahtumat, tilavuokrat, starttimaksut yms, joita jokainen uimarimme hyödyntää kauden aikana.

Kauden alussa vanhemmille lähetetään valvontavuorolista, johon on yhteydenpidon mahdollistamiseksi kirjattu vanhempien puhelinnumerot (seuralle ilmoitetut). Avantovalvontaa koordinoi SM-tason avantouija Mika Mikander (+358 44 2909087 / avanto@uikaa.fi).

Lisää aiheesta:


Haluatko liittyä seuraan?

Seurassa on muutamia paikkoja nuorimpien kilpauintiryhmässä, joka aloitti syksyllä 2020. Seuraavat koeuinnit järjestetään Kaarinan uimahallilla 2011 syntyneille ja sitä nuoremmille talvella 2020-21.

 

Koeuintitilaisuus kestää 2 tuntia. Koeuinnissa kartoitetaan lapsesi uimataito, jotta voimme laittaa lapsesi hänen tasoonsa sopivalle kurssille.
2010-syntyneille ja sitä vanhemmille uimareille meillä ei ole tällä hetkellä sopivia ryhmiä.

Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt: kurssit@uikaa.fi

Facebookista

Yhteystiedot

Heli Rantanen
puheenjohtaja
puheenjohtaja@uikaa.fi

Minna Kunnas
valmennus
valmennustiimi@uikaa.fi